2023 ble et bra år

10 fornøyde kunder og MWC fikk nye eiere

Året som gikk ble litt av et år for oss og kundene våre. Hyttene vi overleverte varierte i størrelse fra 116-250 m2 BRA. Alle hyttene hadde stor grad av tilpasninger og forventningsfulle hytteeiere på overtagelse. Totalprosjektene varierte i verdi fra 7 millioner til 25 millioner. Vi er både stolt og ydmyk over den tilliten vi har fått av våre kunder i 2023. For akkurat det var ingen selvfølge.

10 fornøyde kunder og MWC fikk nye eiere

Som en føniks opp av asken

MWC Gruppen AS, som leverte MWC-hytter og leilighetsbygg i fjellet, slo seg konkurs 21. Februar 2023. Dette kom som et sjokk for mange, men var et resultat av ulønnsom drift over flere år. Arne Langeland, som hadde vært ansvarlig for salg og marked i nesten 10 år, så dette som en mulighet. I samarbeid med tidligere- og eksisterende kollegaer fikk MWC nytt liv. Alle kundene fra Arne sin portefølje valgte å følge ham videre. Dette var ingen selvfølge, men en helt avgjørende faktor for at en restart skulle være mulig. Responsen fra kundene da konkursbudskapet ble overbrakt var variert, men en av kundene var helt klar på èn ting, “hvis du starter opp igjen Arne, så er jeg din første kunde”.

Norefjellsetra er den største kunden til MWC. Eierne er eiendomsutviklere med hovedbase i henholdsvis Nesfjellet og Kvitfjell. Norefjellsetra er et prosjekt med totalt 52 hytter i rekke og var litt over halvveis i 2022. At vi skulle få tillit fra en så stor aktør, med store eiendomsutviklere som eiere, var ingen selvfølge. Dette samarbeidet fortsetter i 2024 med mål om 6 nye enheter ferdigstilt i løpet av året. Vi arbeider også med å utvide samarbeidet til Nesfjellet og Kvitfjell, og vil etterhvert presentere tidsriktige konsepter for den kvalitetsbevisste kunden også her.

MWC har fortsatt å samarbeide med alle tidligere samarbeidspartnere og underleverandører. Dette var heller ingen selvfølge og igjen en viktig faktor.

 

Hvem er vi i dag?

MWC er i dag et selskap med totalt 30 ansatte. Vi har blitt smidigere og vi har spisset fokuset vårt. Vårt fokus vil være å fortsette å levere hytter etter skreddersøm. Vi skal fortsette å ha markedets råeste standard leveranse og de fineste standard hyttene. Det blir også spisset fokus på prosjektutvikling med grunneiere og eiendomsutviklere.

 

Hva vil 2024 by på?

Trendene er i stadig utvikling. I år skal nok mange velge mørke farger på interiør og eksteriør. Akkurat det har trendet over en lengre periode. Men i år blir det mørkere, men samtidig varmere. Grå- og bruntoner skal få selskap av dype blåfarger og kanskje noe beigt. Uansett hva du ønsker, så skal vi møte dine forventninger. For MWC sin del planlegger vi med forsiktig vekst fra 2023. Vi skal bygge soliditeten i selskapet, være nysgjerrig, nyskapende og fortsette å være din foretrukne samarbeidspartner i fjellet.

 

Godt humør og solid kompetanse

Marius Moltzau har 6 års fartstid i MWC med bred erfaring på nybygg. Med sin tekniske og praktiske bakgrunn og flere år som selger i MWC, har han nå fått ansvaret for salg og marked. Som kunde skal du føle deg trygg på at dine hyttedrømmer blir møtt med riktig kompetanse og profesjonell veiledning. Med Marius som sparringspartner og veileder blir du godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

 

Takk til alle som har støttet oss, trodd på oss og bidratt til at MWC kunne levere videre. Uten dere hadde ikke dette vært mulig!


Scroll to top