Hello, it`s me again!

Som en Føniks opp av asken

MWC HYTTER tar arven videre. Etter en rekke med dyktige entreprenører og kremmere, tar vi nå ansvar for å lede MWC inn i en ny tid.

Som en Føniks opp av asken

MWC startet med Bjørn Ellefsen. En ildsjel med visjoner. Gründeren bak Foodtech Gruppen og MWC Gruppen. Spørsmålet Bjørn stilte seg var enkelt. Hvorfor er det ingen som leverer innflyttingsklare hytter? Det er jo det folk vil ha, eller? Sammen med Tadas Misius startet de fabrikken i Šiauliai, Litauen. Historien går tilbake til 2004. Hytteproduksjonen ble startet, håndverkere ansatt og hytter oppført. I årene etter dette ble MWC bygget stein for stein. MWC skulle vokse, bli mer eksklusiv og nye markeder skulle erobres. Dette var starten på at MWC leverte store eksklusive leilighetsbygg i Nesbyen, Hemsedal, Trysil og på Norefjell. Parallelt tok MWC sin plass i markedet for eksklusive hytter, både standard modeller og levert som skreddersøm. Standard leveranse ble oppgradert og utvidet. Avstanden til andre hytteleverandører ble større. Det er dette MWC HYTTER skal bygge videre på. Dette er arven vi skal forvalte.

Sirkelen er sluttet. Tadas Misius er igjen en del av laget. Sammen med Arne Kristian Langeland skal de drive MWC videre. Mange kunder har også valgt å følge oss videre. Takk for tilliten!


Scroll to top