background image

Proffkonsept

Når du skal balansere lønnsomhet og kvalitet kan det være lett å gå seg vill. På veien trenger du en erfaren og profesjonell samarbeidspartner. 

MWC har spesialisert seg på dette over mange år.
Våre samarbeidspartnere og underleverandører har vært med på denne utviklingen. I dag kan vi stolt tilby et gjennomtenkt konsept for de som skal utvikle et område i fjellet. 

Vi er med å planlegge prosjektet ditt fra første stund og kan
bidra med ressurser, tilvalg og kompetanse gjennom hele prosessen. Derfor er vi en komplett samarbeidspartner for deg
og kunden din.

Vår prosess

  • Utviklingsfase

    Avhengig av konsept kan vi bidra med mulighetsstudier, grafisk fremstilling, konseptutvikling, arkitekttegninger og løsninger. 

  • Salgsfase

    Vi utarbeider standard leveransebeskrivelse tilpasset målgruppe og konsept. Ved behov kan vi bidra med illustrasjoner for å løfte presentasjonen av prosjektet. Prosjektene blir presentert på vår hjemmeside og markedsført i våre kanaler.

  • Tilvalg

    MWC håndterer tilvalgsprosessen med kunde. Vi setter opp et standard sett med tilvalg som kundene kan velge mellom, men det vil også være mulig å gjøre tilpasninger utover dette.

  • Overtagelse

    Vi er med på overtagelsen. Avvik på vår leveranse håndteres direkte med kunde og MWC står for oppfølgingen av disse. Det samme gjelder ettårskontroll.

background image

Prosjekt

Norefjellsetra - 52 enheter

Norefjellsetra er et prosjekt som består av totalt 52 enheter. Hyttene er på ca 120 m2 BRA med 4 soverom, 2 stuer, 2 bad, stue og kjøkken.

De fleste enhetene er levert med snekkermøbler. Prosjektet har høy standard på interiør og eksteriør.