Hytteleverandør med 100% prosjektansvar

Vårt mål er å gjøre det enklest mulig for deg

Unike hytter for den kvalitetsbevisste

Vi har spesialisert oss på to områder: Innflyttingsklare hytter av meget høy kvaliet - og gjennomføring av et åpent og trygt prosjekt. Vi tar oss av alt fra byggesøknad til du sitter foran peisvarmen i en komplett ferdig hytte. Hele tiden har du fulgt med på fremdrfiten - gjennom tekst og bilder på Facebook.

Hos oss får du fast pris og oppfølging gjennom hele prosessen. Vi vil at du skal kjenne deg trygg.

Markedets råeste standard leveranse

Vi har satt sammen vår drømmehytte og gjort det til vår standard leveranse. Og vi har ikke stoppet med selve hytta, vi har også fylt opp hytten med et sett snekkerbygde kvalitetsmøbler som alle bare må ha. Alle våre standard modeller er ferdig spekket og klar for å bygges. Alt til en fast pris og på en kontrakt. Ønsker du å tegne din egen hytte tar vi utgangspunkt i samme standard leveranse og vi skreddersyr en møbelpakke til deg.

Med innflyttingsklare hytter mener vi HELT FERDIGE hytter!

Du velger hytte, design og interiør. Vi bygger og tar oss av hele prosessen. Ditt bidrag er selve tomta ferdig planert. Så tar vi resten. Dette er vår spesialitet, vær trygg. Vi gjør hytta helt ferdig - utvendig fra tak til terrasse, og helt ferdig innvendig - alle rom.

Vi leverer fast inventar i valgt design. Slik som monterte og bruksklare kommoder, skap og senger, sanitærutstyr og hvitevarer. Og selvsagt spisebord og stoler.

Enkel og oversiktlig byggeprosess

Byggeprosessen er oversiktlig og enkel - uten noen overraskende kostnader. Vi tar oss av byggesøknader og holder kontakt med kommunen under hele prosessen fram til overtakelsen.

Vi tar over når entreprenøren er ferdig med grunnarbeidene og har tomta klar med vann, avløp og strøm. Gravearbeider utfører vi ikke, men vi kan gjerne hente inn et tilbud til deg. Vi samarbeider uansett med graveren slik at grunnarbeidet blir korrekt utført.

Vi leverer normalt hyttene med 25 cm isolasjon i vegger og 35 cm i tak. Torv på taket er standard. Vi bruker alltid en lokal elektriker og forholder oss til standard TEK-17 og Bustadsoppføringslova.

Du stiller garanti/bankbekreftelse til oss på kontraktsbeløpet. Vi stiller garanti til deg i henhold til Bustadsoppføringslova - og vi bekrefter forsikringsbevis for byggeperioden.

Du velger

Du har sikkert dannet deg et bilde av hvordan hytten skal se ut. Vi vil gi deg råd og finne en hytte som passer til tomta og reguleringsplanen. Vi tegner gjerne nye utkast og tilpasser alle våre hyttemodeller til dine ønsker.
Om du ikke har kjøpt tomt, kan vi være behjelpelig. Vi har samarbeid med mange grunneiere og kan anbefale flotte tomter.

Scroll to top