En komplett samarbeidspartner

Velg riktig samarbeidspartner til ditt neste prosjekt

I samarbeid med grunneiere og eiendomsutviklere leverer vi hytte- og leilighetsprosjekter. Ta kontakt for en prat. Vi har nok mye å snakke om!

Hvorfor velge MWC?

Når du skal balansere lønnsomhet og kvalitet kan det være lett å gå seg vill. På veien trenger du en erfaren og profesjonell samarbeidspartner. MWC har spesialisert seg på dette over mange år. Våre samarbeidspartnere og underleverandører har vært med på denne utviklingen. I dag kan vi stolt tilby et gjennomtenkt konsept for de som skal utvikle et område i fjellet. Vi er med å planlegge prosjektet ditt fra første stund og kan bidra med ressurser og kompetanse gjennom hele prosessen. Sluttkunden får en erfaren samarbeidspartner som hjelper med alle tilvalg. Vi skal være en komplett samarbeidspartner for deg og for kunden din.

Vi er opptatt av detaljene

Prosessen

  • Utviklingsfasen: Avhengig av konsept kan vi bidra med mulighetsstudier, grafisk fremstilling, konseptutvikling, arkitekttegninger og løsninger. 
  • Salgsfase: Vi utarbeider standard leveransebeskrivelse og tilpasser denne til målgruppe og konsept. Ved behov kan vi bidra med illustrasjoner for å løfte presentasjonen av prosjektet. Fritidsboligene blir presentert på våre hjemmeside og markedsført i våre kanaler
  • Tilvalg: MWC håndterer tilvalgsprosessen med kunde. Vi setter opp et standard sett med tilvalg som kundene kan velge mellom, men det vil også være mulig å gjøre tilpasninger utover dette. Som kanskje den eneste leverandøren har vi spesialisert oss på å levere fritidsboliger med snekkermøbler og tilbyr et rikt utvalg av standard møbler i tillegg til at vi kan levere skreddersøm. Alle tilvalg gjøres gjennom MWC og med èn kontaktperson. På denne måten sikrer vi den beste kundeoppfølgingen og en vellykket prosjektgjennomføring
  • Overtagelse: Vi er med på overtagelse. Avvik på vår leveranse håndteres direkte med kunde og MWC står for oppfølgingen av disse. Det samme gjelder ettårskontroll.
Scroll to top